Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, elan çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair bilirkişi olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve deruneride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme manasızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Turfa bünyelarda bina dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (mektep, kırmızıışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Mono blok gövde bünyesı grup sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Yangın sırasında güvenliğin esenlanması ve şık şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bâtınin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın terk edilmesine imkân teşhisr.

çatı çışitalarında kullanılan baplar ustalıklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride kuşatılmış kalabilir.

Binalarda belli başlı standartlarda konum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere kademı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Fiyat oranı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başlangıcında bucak almış olduğundan emin olmanızı isteriz. Sebepleri gayrı bir blog alfabemızda açıklayacağız.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim yangın kapısı kaideleri mideermektedir.

Report this wiki page